رفتن به محتوای اصلی رفتن به جستجو

خدمات حسابداری ( داخلی و بین المللی )

تعریف حسابرسی داخلی : حسابرسی داخلی نوعی سیستم کنترلی بوده که مدیران سازمان برای مشخص شدن کیفیت هزینه کردها و عملیات های مالی و آگاهی از وضعیت مالی شرکت و دارایی ها انجام می دهند .

حسابرس داخلی به لحاظ حقوقی چه کسی می تواند باشد

حسابرس داخلی یکی از افراد مالی و حسابداری شرکت بوده که اختیار دسترسی به همه اسناد و مدارک مالی و غیر مالی را داشته و امکان برقراری ارتباط با مدیران ارشد سازمان را هم دارد .

حسابداری داخلی ( هدف حسابرسی داخلی )

  • حسابرسی داخلی به منظور کنترل منابع مالی و انحرافات آن بایستی در سازمان انجام شود تا از بروز مشکلات مالی و اشتباهات فاحش و زیان های ناشی از آن پیشگیری نماید .
  • حسابرسی داخلی در واقع وظیفه بررسی رعایت الزامات قانونی را در سازمان بر عهده دارد و اگر این الزامات انجام نشده و یا ناقص انجام شده باشند انها را کشف و درصدد رفع ان برآیند .
  • حسابرسی داخلی در صورت بروز سوء استفاده های مالی انها را شناسایی کرده و از ضرر های بیشتر پیشگیری می نماید .
  • حسابرسی داخلی می تواند محل هایی که منابع مالی در حال هدر رفتن هستند را شناسایی کرده و به مدیران ارشد به منظور متوقف کردن آن گزارش دهد .
  • حسابرسی داخلی فقط معطوف به شناسایی انحرافات مالی نبوده و سایر انحرافات سازمان که می تواند ضرر مالی برای شرکت داشته باشد هم شناسایی می کند .

 

حسابداری بین المللی

حسابداری بین المللی را به عنوان شاخه ای از اقتصاد کاربردی در نظر می گیرند. واژه حسابداری بین المللی به عنوان«یک سیستم جهانی از مفاهیم و استانداردها، که قابل پذیرش از سوی کلیه کشورها می باشد» تعبیر گشته و از سوی دیگر آن را به عنوان«مجموعه کلیه تفاوت ها در اصول، روشها و استانداردهای حسابداری کلیه کشورها» تعریف نموده اند. هماهنگ سازی به معنی کاهش تفاوت های میان استانداردهای حسابداری ملی کشورها به حداقل ممکن است. موافقان پذیرش استانداردهای بین المللی بر این باورند که پذیرش استانداردهای بین المللی موجب کاهش هزینه های دستیابی به اطلاعات، کاهش عدم تقارن اطلاعاتی، جذب سرمایه گذاری خارجی و امکان انتقال سرمایه در سطح بین المللی را فراهم می آورد. اما مخالفان آن بر این باورند که تفاوت های فرهنگی و اقتصادی و نیازهای متفاوت استفاده کنندگان دلایلی بررد هماهنگ سازی است. امروزه با توسعه شرکت های بزرگ و چند ملیتی، وجود استانداردهایی در سطح بین المللی ناگزیر است. یافته های بسیاری از تحقیقات نشان می دهد که پذیرش استانداردهای بین المللی کیفیت حسابداری را افزایش می دهد.